Autosalon IAA Frankfurt 2017: elektromobil Mercedes-Benz Concept EQ A má stát proti BMW i3

Daimler se během následujících několika let chystá investovat do elektromobility miliardy. Jedním z připravovaných aut je také Mercedes-Benz Concept EQ A, který bude odhalen na autosalonu ve Frankfurtu.

Koncept elektromobilu Mercedes-Benz EQ A se představí už za týden na autosalonu IAA ve Frankfurtu
foto: Mercedes-Benz/Daimlert

Minulý rok na autosalonu v Paříži ukázal Mercedes první vůz své nové elektromobilní řady EQ. Pro autosalon IAA Frankfurt 2017 si připravil „dostupný elektromobil řady EQ“.

A tím má být auto prezentované jako Concept EQ A. Prý půjde o malý hatchback, který by měl jít na trh v roce 2020 a postavit se přímo proti BMW i3.

Mercedes-Benz Concept EQ A

Mercedes-Benz Concept EQ A
foto: Mercedes-Benz/Daimler

Z auta zatím Mercedes na videu odhaluje pouze některé pohledy, např. přední a zadní LED světlomety a siluetu. Maluje si ale, že půjde o nejprodávanější vůz nové řady EQ.

tisková zpráva

7 Comments on “Autosalon IAA Frankfurt 2017: elektromobil Mercedes-Benz Concept EQ A má stát proti BMW i3”

  1. Je až neskutečný kolik energie promrhaj dinosauři na
    Je až neskutečný kolik energie promrhaj dinosauři na takovýhle kraviny… Koho to dneska už zajímá…?
    Ještě tak v devadesátejch letech by sme na to valili bulvy – ale dnes ????
    Chci vidět u nejbližšího dílera futbalový hřiště plný elektormobilů ihned k odběru v ceně od 400k do 600k a s dojezdem 300km +.

    A pokuď tohle celej ten mamutí průmysl nedokáže ať jdou do háje. Když budu chtít vidět pěknej koncept , kterej si stejně nikdy nekoupím, tak si radši pustím film Já robot s Willem Smithem a na to fáro se podívám tam a v pořádný akci ….:-))))

Napsat komentář