Alza.cz začíná prodávat elektromobily Tesla

Internetový obchod Alza.cz začíná prodávat elektromobily Tesla Model S a Tesla Model X. Jsou skladem a po Česku je dodají do druhého dne.

Alza.cz začíná prodávat elektromobily Tesla, v budoucnu velmi pravděpodobně přibudou i další značky.
foto: Tesla

„Od začátku jsme chtěli, aby pořízení elektromobilu bylo pro lidi stejně snadné, jako by si kupovali mobilní telefon,“ řekl manažer projektu elektromobility za Alza.cz Jaromír Řánek. Takže kdo chce koupit Teslu, stačí pár kliknutí.

Nákup elektromobilu Tesla nově pár kliknutími v internetovém obchodě na Alza.cz

Nákup elektromobilu Tesla nově pár kliknutími v internetovém obchodě na Alza.cz
foto: Alza.cz

Auta jsou rovněž od dnešního dne vystavena v showroomu Alza v pražských Holešovicích. Lidé mohou využít zdarma zkušební jízdy ve voze Tesla po Praze.

Alza.cz se de-facto stává zastoupením značky Tesla pro Českou republiku, protože bude řešit také reklamace. Nabízí i výhodné možnosti financování, dodání až před dům a převedení značky.

Cena elektromobilů je následující: Tesla Model S 75D stojí 2 999 999 Kč s DPH. Tesla Model X 100D stojí 3 499 999 Kč s DPH.

Bonusem pro zákazníky Alzy bude rovněž možnost zdarma dobijet i na nově zřízené nabíjecí stanici na Showroomu v Praze 7. Navíc mohou klienti s elektromobilem Tesla pořízeným na Alza.cz doživotně zdarma využívat i kterýkoliv z nabíjecích stojanů Tesla Supercharger.

tisková zpráva

77 Comments on “Alza.cz začíná prodávat elektromobily Tesla”

Napsat komentář