Nissan ukázal přední světlo nového Leafu

Nissan připravuje příchod druhé generace elektromobilu Nissan Leaf. Zatím odhalil přední světlomet.

Přední světlomet nové generace elektromobilu Nissan Leaf. Přesně odpovídá světlu z fotky zakamuflované druhé generace Leafu.
foto: Nissan

„Buďte vždy o krok napřed #ElectrifytheWorld. Další kapitola inteligentní mobility bez emisí je za dveřmi.“ přišlo nám zatím z Nissanu. Stručná informace je doplněna známým faktem, že to byl právě Nissan, kdo uvedl na trh první masově vyráběný elektromobil Nissan Leaf.

Nyní, po dlouhých šesti letech, bychom se už konečně rádi dočkali jeho druhé generace. Konkurence totiž nespí a vynikající Hyundai Ioniq Electric ukazuje, co opravdu dokáže moderní elektromobil. Stejně jako Opel Ampera-e či připravovaný Tesla Model 3.

tisková zpráva

12 Comments on “Nissan ukázal přední světlo nového Leafu”

  1. Si dělá Nissan srandu, ne? Ukázat nejdůležitější věc
    Si dělá Nissan srandu, ne? Ukázat nejdůležitější věc z nového elektromobilu. Světlomet. To si nechte pro spalovací klientelu, ta Vám to už nějaký čas baští a ještě nějaký čas baštit bude. Nezapomeňte na deštník v zadním platu a škrabku na led ve víčku nádrže.
    Nás tady zajímá, dojezd, baterka, možnost ovládaní nabíjení a chlazení/topení přes mobil, velikost palubní nabíječky, trojfázovost a pak taková nepodstatná věc – kdy už konečně každý dealer Nissan v ČR bude mít před autosalonem rychlonabíječku CHAdeMO nonstop zdarma pro své zákazníky a za slušný poplatek i pro ostatní?

  2. off
    GM zavřelo po světě 12 továren a odešlo z 5ti států

    off

    GM zavřelo po světě 12 továren a odešlo z 5ti států aneb troška povídání jaká je je jejich strategie do budoucna.
    https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-05-18/at-mary-barra-s-gm-it-s-profit-before-all-else

    Na slavném Oplu ztráceli kolem 1 miliardy $ ročně a už je nebavilo dotovat jednu automobilku druhou na úkor zdravého rozvoje ostatních.

  3. Když bude novej Leaf o krok nazpět s 40 kWh baterkou, tak
    Když bude novej Leaf o krok nazpět s 40 kWh baterkou, tak Nissan aspoň vypouští marketingový žvásty o tom že je to krok napřed. Lol.
    Oproti Leafu 1 to bude nejspíš velmi pěkný auto normální velikosti, který by se větší baterkou mohlo ve stejný čas pěkně svézt na vlně nastupujícího Tesla M3 a vyvořit tak ještě větší paniku z příchodu velkobaterkáčových elektroaut :))). Škoda toho věčnýho brždění.

  4. Milý Nissane, nebuď „tajemný jako hrad v Karpatech“, buď
    Milý Nissane, nebuď „tajemný jako hrad v Karpatech“, buď ještě o krok napřed před tím krokem, co si myslíš, že jsi napřed, nedávkuj nám to po kouscích (světla, kola, palubní deska atd.), nečekej do září… a vybal to rovnou jako loni Elon.

Napsat komentář