Nový Tesla Roadster: brutalistické kabrio!

Elon Musk, šéf společnosti Tesla, nedávno potvrdil, že s novou generací elektromobilu Tesla Roadster se i nadále počítá. Jen je vzdálena „pár let“.

Designér Jan Peisert si novou generaci sporťáku Tesla Roadster představuje takhle.
foto: Jan Peisert

Než Tesla Motors svůj nový Roadster představí, mají prostor pro prezentaci svých schopností a fantazie designéři z celého světa. Třeba Jan Peisert z Německa.

Ten si příští generaci Tesla Roadster, označenou „2019 Tesla Roadster P100D“, představuje jako brutální kabrio s motýlími dveřmi. Těmi se inspiroval u raritního vozu Lykan Hypersport (cena 2,5 mil. eur). Podívejte se, jak jeho návrhl vznikal:

Peisert předpokládá, že novinku bude pohánět stejný elektropohon, který najdeme v Tesla Model S P100D. Jestli se ale do tak malého auta jako je Roadster, ač by šlo o jeho již čtvrtou generaci, podaří narvat 100kWh baterie, toť otázka.

NOVÝ TESLA ROADSTER: mohl by vypadat i takhle!

8 Comments on “Nový Tesla Roadster: brutalistické kabrio!”

  1. Mně spíše fascinuje, že se najde nějaký pablb, který
    Mně spíše fascinuje, že se najde nějaký pablb, který ani není schopen se podepsat a kritizuje tu styl psaní, nebo obsah. Velmi by mě zajímalo, co tito lidé dělají za vlastní práci, že tak prudce kritizují práci jiných. Takže vážení, pokud se Vám zdejší články nelíbí, tak sem nechoďte a máte po problémech a jako bonus si můžete udělat vlastní server a psát tam sami hodnotně a skvěle každý den. Určitě budete mít tisíce nadšených fanoušků.

    A já za sebe děkuji redakci za to dělá. Článek je moc fajn, stejně jako ostatní. Mějte se fajn a pište, je pěkné číst si, snít a těšit se na lepší a čistější budoucnost.

    S pozdravem Hynek Přidal

Napsat komentář