Nakladatelství FCC PUBLIC zve na konferenci Perspektivy elektromobility IX

Konference Perspektivy elektromobility přibližuje posluchačům současný stav vývoje techniky v e-mobilitě a její reálné rozšíření v ČR, v Evropě i ve světě. Je součástí doprovodného programu veletrhu Amper v Brně.

Místo konání: Výstaviště Brno (veletrh AMPER – součást doprovodného programu) Termín: 21. 3. 2017 od 9:30 (prezence od 9:00 h)
foto: Perspektivy elektromobility

Konference Perspektivy elektromobility hodnotí společenskou připravenost a postoj státu k alternativním pohonům v automobilové dopravě, trendy e-mobility z technických a ekonomických hledisek (objem výroby a prodeje, konstrukce, materiály, energetika, řídicí a automatizační technika).

Prezentovaná témata:

Akumulace energie pro pohon vozidel; Elektrovozidla a infrastruktura pro jejich provoz jako další elementy v energetické soustavě, koncept tzv. Chytrých sítí a Chytrých měst; E-mobilita a její vliv na městský život i společenské vztahy; Směry a trendy vývoje ve veřejné přepravě osob a nákladní dopravě; E-mobilita pro volný čas.

Konference je součástí doprovodného programu veletrhu AMPER. Je určena širokému spektru posluchačů a zájemců z řad odborné a zainteresované veřejnosti a zájemcům o alternativní způsoby dopravy k pracovnímu a osobnímu využití.

Jsou zváni provozovatelé profesních flotil vozů ve městech, současní a potenciální majitelé a uživatelé vozů s elektrickým pohonem, pracovníci odborů dopravy místních samospráv, společnosti sdružené v hospodářských komorách a návštěvníci i vystavovatelé veletrhu.

Účast na konferenci je po předchozí registraci bezplatná. Program konference a on-line registraci naleznete na webu.

tisková zpráva

4 Comments on “Nakladatelství FCC PUBLIC zve na konferenci Perspektivy elektromobility IX”

  1. Přiznám se, že dosti váhám, zda se i letos zůčastnit.
    Přiznám se, že dosti váhám, zda se i letos zůčastnit. Velice zajímavá by mohla být na podobných setkáních veřejná diskuze. Na tu ale bohužel není prostor. Již po první přednážce vždy moderátor oznamuje, že jsme ve zkluziu a je prostor na jeden rychlý dotaz. Přitom na komerční přednášky sponzorů je času dost.

Napsat komentář