Tesla potvrdila výrobu beta prototypů elektromobilu Model 3

Jak Tesla slíbila, tak učinila a rozjela pilotní výrobu beta prototypů elektromobilu Tesla Model 3. Vyplývá to z aktuálního hlášení pro americkou Komisi pro cenné papíry.

Elektromobil Tesla Model 3 – je v nových promo-videích beta verze, nebo už finální kus?
foto: Tesla

Není jasné, kolik přesně hodlá Tesla Motors „beta“ prototypů elektromobilu Tesla Model 3 vyrobit. V případě předchozího vozu Tesla Model X to byla asi stovka.

Ostrá výroba elektromobilu Tesla Model 3 má začít během července. Beta prototypy už by měly být velmi podobné finální verzi auta a dolaďovat se na nich budou pravděpodobně jen poslední detaily.

Je tedy pravděpodobné, že během následujících týdnů se objeví špiónské fotky těchto beta prototypů, které hodně napoví o tom jak bude vypadat finální verze auta. Tu je ale nejspíš možné vidět i na nových promo videích.

Tesla potvrdila, že první vyrobené kusy elektromobilu Tesla Model 3 dostanou zaměstnanci SpaceX a Tesla. Úspěch přelomového elektromobilu bude navíc do značné míry záviset na dodavatelích.

21 Comments on “Tesla potvrdila výrobu beta prototypů elektromobilu Model 3”

    1. Malé zpoždění určitě bude. Ale i kdyby z toho padaly
      Malé zpoždění určitě bude. Ale i kdyby z toho padaly šroubky, jsem zcela přesvědčen, že si Tesla zaslouží veškerou podporu. Změní svět k lepšímu. Bude se nám všem lépe dýchat, sníží se hluk ve městech i na dálnicích.
      Klaním se Muskovi. A koupím si ještě druhou akcií. 🙂

Napsat komentář