Tesla propaguje Model 3 ve svých evropských prodejnách novým videem

V obchodu Tesla Store v belgickém Zaventemu bylo objeveno nové promo-video elektromobilu Tesla Model 3. Automobilka tak zřejmě prvními krůčky začíná propagovat Model 3 v Evropě.

Tesla Model 3 má k prvním zákazníkům putovat snad už na konci letošního roku. Tak uvidíme!
foto: Tesla

Tesla Motors hodlá finální verzi elektromobilu Tesla Model 3 představit už letos. A na konci roku také začít s jeho výrobou a možná i prvními kusými dodávkami v okolí své továrny ve Fremontu.

O zájemce o Tesla Model 3 rozhodně nemá nouzi. Už v dubnu 2016 potvrdila téměř 400 000 rezervací a je jisté, že teď jich bude ještě mnohem víc. Minimálně na rok dopředu má Tesla výrobu Modelu 3 vyprodanou, vždyť při plném rozběhu výroby v roce 2018 chce vyrábět právě asi 400 000 kusů ročně.

Ještě před časem navíc Elon Musk, šéf Tesly, tvrdil, že zákazníky od rezervace Modelu 3 odrazují a nabízejí jim raději Tesla Model S nebo Tesla Model X.

Zajímavé je, že různá krátká promo-videa na Tesla Model 3 se už dříve objevila v Tesla obchodech v USA a nyní nově také v Evropě. Je dobré si na jeho konci povšimnout, že použité logo Model 3 je ještě stará verze bez číslovky.

19 Comments on “Tesla propaguje Model 3 ve svých evropských prodejnách novým videem”

Napsat komentář