Volkswagen na CES 2017: konektivita hraje prim

Volkswagen ukáže na veletrhu spotřební elektroniky CES v Las Vegas, který se uskuteční ve dnech 5. až 8. ledna 2017, svou představu o tom, jak by mohla vypadat mobilita budoucnosti. S inteligentním síťovým propojením a trvale udržitelným pohonem.

Už i staré automobilky vědí, že do budoucnosti se nejspíš se starým pojetím nepohnou.
foto: Volkswagen

Ústředním motivem expozice značky Volkswagen na veletrhu CES 2017 bude individuální síťové propojení lidí, automobilů a jejich okolí.

„Díky systému App-Connect mohou naši zákazníci v současnosti připojit k našim vozidlům téměř jakýkoli chytrý telefon, ale s uživatelským profilem ‚Volkswagen ID‘ děláme další velký krok vpřed. Bezproblémová integrace partnerských služeb do našich internetových služeb přinese zcela nové uživatelské zážitky,“ říká Dr. Volkmar Tanneberger, vedoucí vývoje elektrických a elektronických systémů ve společnosti Volkswagen.

V Las Vegas navíc oslaví premiéru nové koncepty zobrazování a ovládání, které vznikly dalším důsledným zdokonalením systémů, představených v koncepčních studiích Golf R Touch (CES 2015) a BUDD-e (CES 2016).

Koncern kromě toho poprvé představí americké veřejnosti vizionářskou studii elektromobilu Volkswagen I.D. Veletrh inovací nabídne k tomuto účelu dokonalé kulisy.

Studie prvního kompaktního modelu značky Volkswagen na základě modulární platformy pro vozy s elektrifikovaným pohonem (MEB) kombinuje digitálně propojený svět s automobilem, který disponuje elektrickým pohonem, inovativním ovládáním a na přání i funkcí zcela automatizované jízdy.

CES je jedním z největších odborných veletrhů na světě se zaměřením na zábavní elektroniku a výrobci na něm představují nejnovější produkty a služby v tomto oboru. CES je považován za indikátor trendů digitalizace a inovativního vývoje elektronických systémů a zařízení.

tisková zpráva

5 Comments on “Volkswagen na CES 2017: konektivita hraje prim”

Napsat komentář