SOUTĚŽ: Vyhrajte 2x zážitkovou jízdu elektromobilem Tesla Model S!

Ve spolupráci s půjčovnou elektromobilů GoForFree pořádá magazín Hybrid.cz soutěž o dvě zážitkové jízdy elektromobilem Tesla Model S P90DL. Soutěžte a vyhrajte i vy!

Vyhrajte projížďku v elektromobilu Tesla Model S P90L (Ludicrous)!
foto: GoForFree

UPDATE 20.12.2016 11:46: Vítězi soutěže se stali Renata Vilikovská a Filip Novák. Gratulujeme!

Půjčovna elektromobilů GoForFree věnovala do soutěže dvě hodinové zážitkové jízdy elektromobilem Tesla Model S P90D vybaveným jízdním módem Ludicrous (každá v hodnotě 2950 Kč). Zážitková jízda proběhne v Praze a nejbližším okolí!

Pravidla soutěže jsou jednoduchá: pošlete nám správné odpovědi na všechny tři následující otázky.

1) V jakém roce uvedla automobilka Tesla na trh elektromobil Tesla Model S? (nápověda)

2) Kdy vyšel první samostatný článek věnovaný automobilce Tesla nebo jejím vozům v magazínu Hybrid.cz? (nápověda)

3) Kolik lidí řídí Teslu během promo videa zážitkové jízdy GoForFree? (nápověda)

Své odpovědi zasílejte na adresu redakce@hybrid.cz do pondělí 19.12.2016. Jako předmět zprávy uveďte „Soutěž“ a v těle emailu kromě odpovědí prosím uveďte také své plné jméno, tel. číslo, případně jiný aktuální kontakt (Skype, Faceboook apod.) kterým je možné vás dostihnout.

GoForFree

Ze zaslaných správných odpovědí (v potaz se berou pouze ty se všemi vyplněnými kontaktními údaji) vylosuje redakce magazínu Hybrid.cz ve spolupráci se zástupci společnosti GoForFree dva vítěze.

Oznámíme je 20.12.2016 na Facebooku Hybrid.cz (facebook.com/hybrid.cz) a zde v tomto článku. Těm, kdo nevyhrají, může být útěchou alespoň předvánoční sleva 15 % na zážitkové jízdy v Tesla Model S.

Slevu je možné uplatit až do 24.12.2016 pokud při rezervaci na webu GoForFree uvedete do řádku slevového kódu heslo „hybrid vánoce“.

elektromobil Tesla Model S centrální displej

A takhle to vypadá uvnitř elektromobilu Tesla Model S
foto: GoForFree
vlastní

10 Comments on “SOUTĚŽ: Vyhrajte 2x zážitkovou jízdu elektromobilem Tesla Model S!”

      1. Ne, zatim jsem nikdy nic
        Ne, zatim jsem nikdy nic nevyhral. Staci jenom obcas podivat kdo a jak vyhrava ruzne souteze a pak uz nezbyva nic nez udelat svuj nazor. Napriklad, kam odesla i3 od Billy (informace jsou verejne pristupne) a pod. Ja jsem svuj nazor udelal, kdyz nekdo s tim nesouhlasi, ma na to pravo.

        1. Samozřejmě, že každý
          Samozřejmě, že každý máme právo na svůj názor. Ten Váš je ovšem jen planý výkřik do tmy a je o to horší, že veřejný. Pokud se Vám nelíbí praktiky nějakého obchodníka/firmy (mimochodem, taky se mi často nelíbí, hlavně „nepravdivé“ fakta), exitují zákonné způsoby, jak si stěžovat, nebo se bránit.

Napsat komentář