POZVÁNKA: Ekomobilita 2016 a Ústecký autosalon

Střední škola automobilní v Ústí nad Orlicí s podporou sponzorů zve na 18. tradiční Ústecký autosalon a Ekomobilita 2016. Součástí bude výstava historických automobilů a motocyklů, vystoupení kaskadérů, hudebních skupin nebo módní přehlídka

Každý rok navštíví Ústecký autosalon kolem 5 až 5 tisíc lidí
foto: Ekomobilita

Zveme čtenáře Hybrid.cz na pátý ročník výstavy Ekomobilita 2016, která se bude konat v sobotu 24.9.2016 v areálu dílen automobilní školy v Ústí nad Orlicí-Hylvátech (GPS: 49°57’59.247″N, 16°24’39.358″E).

Výstava Ekomobilita je zaměřena na všechny alternativní pohony(elektro, , , Etanol, Hybridy atd) vozidel od koloběžky až po letadlo. A není důležité, jestli se jedná o tovární výrobek nebo individuální přestavbu či od základu vlastní konstrukci.

Letošní ročník výstavy Ekomobilita 2016 je součástí již osmnáctého ročníku Ústeckého autosalonu, který navštíví každý rok 5-6 tisíc návštěvníků.

K dispozici jsou vnitřní i venkovní prostory a je i možnost předváděcích jízd. Příjezd a instalace exponátů je v pátek do večera nebo v sobotu ráno nejpozději do 8.00. Ukončení výstavy je v sobotu v 18.00.

Ubytování pátek až neděle je možné zajistit na internátu automobilní školy. Případní zájemci o vystatování by měli předem potvrdit svoji účast a poskytnout info o vystavovaném exponátu. Je možno přijet i neohlášeně-na poslední chvíli.

tisková zpráva

10 Comments on “POZVÁNKA: Ekomobilita 2016 a Ústecký autosalon”

Napsat komentář