Tesla Model S je na Amazonu nejlépe hodnocené auto

Amazon aktuálně spustil nový nástroj Amazon Vehicles. Lidé tam mohou psát recenze na svá auta a nakupovat pro ně nejrůznější doplňky.

Elektromobily Tesla Model S i X patří v nové službě Amazon Vehicles mezi nejlépe hodnocená auta ve svých kategoriích.
foto: Amazon

Nová služba Amazon Vehicles umožňuje přidávat si do své virtuální garáže nejrůznější auta a nakupovat k nim reálně doplňky. Zatím se tam neprodávají auta jako taková, ale to nemusí dlouho trvat.

Do garáže si pochopitelně můžete přidat také elektromobily, včetně Tesla Model S, Tesla Model X nebo dokonce Tesla Roadster.

Uživatelé služby mohou na auta psát recenze a hodnotit je. Elektromobil Tesla Model S se během pouhých pár týdnů stal nejlépe hodnoceným sedanem roku 2016.

Mezi celkem 194 auty označenými jako „sedan 2016“ má Model S celkem 21 nejvyšších petihvězdičkových hodnocení. Celkově je pak vůz v „all-time“ hodnocení druhý za modelem Honda Accord z roku 1998.

ZAJÍMAVOST: Že služba Amazon Vehicles zatím nefunguje úplně dokonale dokazuje to, že jedním z doporučených doplňků pro elektromobily Model S je i motorový olej.

Amazon nicméně zatím neověřuje, zda recenzenti auto skutečně vlastní. Někteří pro větší důvěryhodnost alespoň vystavují fotky svých aut. Majitelé vozů Tesla si trochu překvapivě nade vše chválí poskytované služby. „Vypalují s tím rybník Audi, Mercedesu i BMW,“ píše uživatel Amazoner.

5 Comments on “Tesla Model S je na Amazonu nejlépe hodnocené auto”

      1. Jak ze to bylo s tou
        Jak ze to bylo s tou potrefenou husou?

        Vložil/a Kuk, So, 2016-08-27 07:11
        Taky už žiju půlstoletí s tím, že si nikdy nový auto nekoupím a celkem to jde ;D
        Jenomže teď s přichodem regulérních elektroaut bych byl ochotnej začít ukrutně šetřit abych si ho moh pořídit.

Napsat komentář