Neprůstřelný elektromobil Tesla Model S je ke koupi

Společnost International Armoring specializující se na bezpečnostní přestavby vozů představila další novinku. Je jí neprůstřelná verze elektromobilu Tesla Model S.

Autopilot, HEPA filtr a neprůstřelné brnění. To není sci-fi, ale běžná realita elektromobilu Tesla Model S.
foto: International Armoring

Firma využíla k přestavbě elektromobilu Tesla Model S na neprůstřelnou verzi lehké ochranné prvky zvané Armormax. Důvod je jasný: hmotnost je pro elektromobily kritická a přílišný nárůst hmotnosti by způsobil snížení dojezdu.

Díky ochranným prvkům Armormax má být obrněná verze Tesla Model S schopna ustát „jakýkoliv útok“. Na svém webu pak má přesný výčet kalibrů proti kterým vás obrněný Model S dokáže ochránit (od 9 mm přes .44 Magnum, 7.62 až po 30.06 AP).

Co už neuvádí je však cena za takovou přestavbu. Můžete si nicméně auto kdykoliv přijít vyzkoušet přímo k nim do firmy.

Nejnovější verze Tesla Model S jsou na přání přímo v továrně Tesla vybaveny také vzduchovým HEPA filtrem, který údajně dokáže cestující ochránit i před armádním biologickým/chemickým útokem.

Zdá se, že z Tesla Model S se tak stává ideální vůz prakticky pro jakékoliv situace. Včetně ozbrojených konfliktů a zombie apokalypsy.

9 Comments on “Neprůstřelný elektromobil Tesla Model S je ke koupi”

        1. Já mám ve svým Eluxu HEPA
          Já mám ve svým Eluxu HEPA filtr už asi přes 15 let, ale na ty sajrajty ze spalováků bych navíc doporučoval ještě uhlíkový filtr co mám v masce když pracuju s lepidlama, ředidlama a barvama a jiným těkavým sajrajtem. Je to rozhodně příjemnější než mít rozlepranou sliznici a bejt intoxikovanej.

Napsat komentář