Tesla rozesílá pozvánky na odhalení elektromobilu Model 3

Připravované odhalení elektromobilu Tesla Model 3 proběhne 31. března v Tesla Design Studio v Kalifornii, v losangeleské čtvrti Hawthorne. Zúčastní se na 800 lidí.

Elektromobily Tesla Model S, Tesla Model X a prázdné místo pro Model 3
foto: Tesla Motors

Automobilka Tesla Motors připravila jako věrnostní bonus pro majitele elektromobilů Tesla Model S loterii o 650 lístků na odhalení elektromobilu Tesla Model 3.

Náhodně vybraní vítězové loterie (losovat by se mělo už dnes) obdrží během zítřka oficiální pozvánky. Automobilka Tesla Motors také potvrdila, že ve svých obchodech začne přijímat objednávky už 31. března od 10 hodin ráno (PT, pacifického času).

Online objednávky pak začne přijímat už během odhalování Tesla Model 3, a to od 20.30 (PT). Auto by mělo být na trhu nejpozději koncem roku 2017, tedy nejspíš o něco později než konkurenční Chevrolet Bolt. Nabídne ale srovnatelný dojezd minimálně 320 km.

Tesla Motors

20 Comments on “Tesla rozesílá pozvánky na odhalení elektromobilu Model 3”

  1. Volal niekto do Rakúskej
    Volal niekto do Rakúskej pobočky Tesla ako postupovať pri objednávke ? V ktorý deň v akom čase začnú príjmač objednávky ? Neviem či som to dohladal správne no ak bude 10:00 PT času tak u nás bude 19:00 – to akože tam 31.3.16 začnú prímať objednávky ? Vie sa mi k tomuto niekto seriózne vyjadriť ?

Napsat komentář