První český Tesla Supercharger už se staví v Praze na Vídeňské

Od našeho čtenáře s přezdívkou „Cipísek D“ nám přišla aktuální fotka stavby první nabíjecí stanice Supercharger. Bude stát na ulici Vídeňská na jižním okraji Prahy přímo u nájezdu na Pražský okruh.

Na adrese Vídeňská 360, Vestec, na jižním okraji Prahy, se staví první nabíjecí stanice Tesla Supercharger v ČR
foto: Cipísek D

Ve východoevropském regionu se Česká republika „umístí“ v pořadí stavby nabíjecích stanic Supercharger teprve za Slovenskem, Chorvatskem a Slovinskem.

Automobilka Tesla Motors nyní po západní Evropě začíná pronikat právě také do střední a východní Evropy. Časem by v České republice mohly vzniknout až čtyři Superchargery.

Síť nabíjecích stanic Tesla Supercharger by měla během roku 2017, tedy někdy kolem uvedení Tesla Model 3, sahat až do Moskvy a Turecka. Zároveň se rozšiřuje směrem do Španělska, Protugalska, Irska a chystá se také do Pobaltí.

vlastní

46 Comments on “První český Tesla Supercharger už se staví v Praze na Vídeňské”

      1. Jojo, uz makaji 2 mesice,
        Jojo, uz makaji 2 mesice, ale na necem uplne jinem. Mezitim je na mape Supercharger
        z ikonky pracuje se zpet zase ikonka modra-tzn. je teprve v planu..
        Staci cist napr.slovensky Tesla server, kde je zprava o planem poplachu o stavbe SuC v Pze uz nejmene mesic..Na to nemusi byt nikdo expert…

        1. co to tady meleš ty
          co to tady meleš ty experte?? na SUC Vídeňská se maká a hotovo a voto de. Je fuk jese tam tahaj vodovody nebo kabely a stejne jesi na mapě je modra nebo zeleny. Až bude hotový tak bude hotový a hotovo ty experte 😀 A až pojedeš kolem zmáčkni foto abys nemusel furt vočumovat sousedovic dvorek 🙂

      1. Tesla se chystá odhalit
        Tesla se chystá odhalit jeho $ 35,000 Model 3 auto na elektrický pohon dne 31. března a dnes představila několik klíčových detailů ve pozvánek odeslaných vlastníkům a médií.

        1) K dispozici bude funkční prototyp přímo na místě. Generální ředitel Elon Musk již dříve naznačil, že se nemusí zobrazovat celý vůz, který není očekává, že jít do prodeje až do roku 2017 u nejdříve. Sjízdné verze v případě by mohlo naznačovat, že společnost je dál než někteří investoři domnívali.

        2) Tato akce se bude konat v Tesla Design Studio v Hawthorne v Kalifornii. Méně než 800 lidí se zúčastní, včetně 650 prostorech vyhrazených pro současné vlastníky Tesla a jejich hosty „jako výraz poděkování za podporu,“ říká pozvání. Spoty budou přiděleny náhodným loterie byla dne 16. března se současnými vlastníky Tesla, kteří vstupují do výkresu online.

      1. ale kuš babo jen tam
        ale kuš babo jen tam překládají kanalizaci pak to vyasfaltujou a trafačka čezu je hnedka vedle přez silnici jen si natáhnou kabely a hotovo 😉 No a hned naproti je ABB kde jim spíchnou ty trafa 🙂

        google.cz/maps/@49.9897839,14.491173,3a,75y,210.77h,75.83t/data=!3m6!1e1!3m4!1s0HjP-Kq6va_FOYs71oosFQ!2e0!7i13312!8i6656

          1. Drahý Anonyme. Rozhodl jsem
            Drahý Anonyme. Rozhodl jsem se, že ti prozradím, jak si zcela bezplatně zlepšit známku ze zítřejšího diktátu: ve slově PŘES se píše jednou provždy S

            Měj se fajn.

            PS: Původně jsem si myslel, že je to překlep, ale analýza vícero tvých příspěvků mě vyvedla z omylu.

      1. Taky bych řekl, že to
        Taky bych řekl, že to budou základy něčeho jiného.
        Mimochodem:
        odhalení modelu 3 se zřejmě nezpozdí:
        Los Angeles, CA
        March 31
        7:00 pm
        Please sign up if you would like to attend the Model 3 unveil in Los Angeles, California on March 31, 2016. This offer is available to current Tesla owners and space is limited. Invitations will be randomly selected from those who register prior to noon Pacific time on March 16, 2016. Please use the email address linked to your Tesla account when registering.

        Model 3 reservations will open to the public in Tesla stores at 10am Pacific on March 31st. A website live stream with online reservations will begin at 8:30pm Pacific the same day.

        1. líný jak vopice!! místo
          líný jak vopice!! místo toho klofání bys dávno měl ctrl+v

          teslamotorsclub.com/tmc/threads/anyone-know-anything-about-the-czech-republic-superchargers.53451/page-2#post-1401421

          Takže to jako myslíš tudle sračku jo?? Jedna paní dalovala Luděk Kateřinky ?? :DD

Napsat komentář