POZVÁNKA: Elektromobilita Ostrava 2016

Obchodní a zábavní centrum Forum Nová Karolina Ostrava společně s Centrem bezpečné jízdy Libros Ostrava zvou na výstavu Motoshow: téma elektromobilita.

Výstava elektromobility se koná ve dnech 14. – 24. dubna 2016 v prostorách OC FORUM NOVA KAROLINA OSTRAVA
foto: LIBROS

Tématem výstavy budou pochopitelně elektromobily, jednostopé elektrické dopravní prostředky, jejich příslušenství, hybridní a další nové technologie ve světě Elektromobility.

Konání dvou velmi úspěšných ročníků motoristické výstavy Krásky na cestách organizátory přesvědčilo o velkém zájmu vystavovatelů i návštěvníků.

Rádi by navázali a posunuli výstavu z minulosti do současnosti a blízké budoucnosti, a umožnili tak rozšíření povědomí lidí na téma ELEKKTROMOBILITA.

Výstava se koná ve dnech 14. – 24. dubna 2016 v prostorách OC FORUM NOVA KAROLINA OSTRAVA včetně doprovodných interiérových a exteriérových programů a zkušební jízdy pro návštěvníky.

Zváno jsou všichni majitelé, provozovatelé, společnosti a nadšenci veškerých starších i nových elektrických dopravních prostředků a příslušenství (automobily, motocykly, kola, skútry, dobíjecí stanice a jiné), kteří chtějí pro výstavu zapůjčit své exponáty a prezentovat se na výstavě, seminářích, setkáních s veřejností a workshopech.

Organizační setkání vystavovatelů se uskuteční dne 17.3.2016 ve 14:00 hod., na správě centra OC Forum Nová Karolina. Své přihlášky se základním popisem svého vozidla a fotografií zasílejte na adresu: Leona Drozdová, ldrozdova@activeretailam.com, tel. 608 707 673, nejpozději 14. 3. 2016.

tisková zpráva

6 Comments on “POZVÁNKA: Elektromobilita Ostrava 2016”

    1. Probereme to s kolegy z FEI
      Probereme to s kolegy z FEI VŠB-TUO na Amperu, každopádně něčemu tak velkému, jako je 14 dní na OC Nová Karolina nebo průjezd Elektro maratonu s akcí na Librosu, nechceme zbytečně konkurovat dalším termínem elektro akce v dubnu či květnu. Raději podpoříme tyto akce, každý svým dílem.

    2. Další akce v
      Další akce v Ostravě:
      seminář na téma elektromobil a jeho využití v běžné praxi dne
      13.4.2016 v 17.00 hod. v areálu Střední školy technické a dopravní v Ostravě Vítkovicích http://www.sstd.cz/. Přednášku povede PhDr. Jiří Vlk, který je místopředsedou Asociace elektromobilního průmyslu České republiky a je hlavním vedoucím české elektromobilové reprezentace.

Napsat komentář