SOUTĚŽ: o 5 výtisků nového životopisu Elona Muska

S nakladatelstvím Jan Melvil Publishing jsme pro naše čtenáře připravili soutěž o 5 výtisků nové knihy Elon Musk: Tesla, SpaceX a hledání fantastické budoucnosti.

V Česku vychází nová biografie Elona Muska s názvem „Elon Musk: Tesla, SpaceX a hledání fantastické budoucnosti“. Vyhrajte jeden z pěti výtisků“
foto: Jan Melvil Publishing

Pokud chcete jeden z výtisků získat, stačí odpovědět na následující otázku:

Jak se celým jménem jmenuje druhá žena Elona Muska?

Odpovědi prosím zasílejte na adresu redakce@hybrid.cz. Uzávěrka pro zasílání odpovědí je neděle 15. listopadu 2015. Následující den v pondělí vyhlásíme vítěze.

Pět náhodně vylosovaných autorů správných odpovědí bude odměněno po jednom výtisku knihy. Knihy rozesílá nakladatelství Jan Melvil Publishing.

TIP: čtěte naši recenzi knihy „Elon Musk: Tesla, SpaceX a hledání fantastické budoucnosti“

K odpovědi nezapomeňte vždy připsat svou korespondenční adresu na kterou vám výhru případně zašleme! Odpovědi bez adresy nebereme v úvahu.

Ukázka knihy

vlastní

13 Comments on “SOUTĚŽ: o 5 výtisků nového životopisu Elona Muska”

      1. To neni reseni. To se da
        To neni reseni. To se da „poresit“ pouzitim vice korespondencnich adres. Zvysi to sance na vyhru, ale zaroven podpori sber dat… Korespondencni adresy od vsech bych byt tvurcem takove souteze rozhodne nesbiral. Dal bych podminku treba mit tady ucet jeste pred vyhlasenim souteze nebo neco podobneho a tak tim ocenil stale navstevniky a vybidl ostatni at se registruji pro pristi souteze.

        1. 1) registrace nic neresi,
          1) registrace nic neresi, muzu jich mit treba i 1000?
          2) kolik byste asi nazbiral korespondencnich adres? 10? 20? rozhodne ne tisice
          3) ja jsem pravidelnym ctenarem hybridu a registraci nemam

          a i kdyby sbirali data, tak co? stejne vsude kolem vas data sbiraji, kazdy eshop kde jste kupoval ma vasi adresu, dokonce jednu dobu byl poprask kolem O2 ze maji primo ve smlouve, ze mohou poskytovat vase udaje tretim osobam.
          Mohlo by to byt podmineno treba telefonnim cislem, tech clovek urcite nema tolik, ale adresa mi taky nevadi, pokud neni nekde zverejnena.

          1. zijeme v dobe internetu,
            zijeme v dobe internetu, tisice registraci mit muzete, ale u vsech 1000 registraci se da zjistit zda jsou minimalne ze stejne IP a odkud se nejcasteji prihlasuji, tedy se da celkem snadno odvodit o kolik lidi se veskutecnosti jedna

            mimochodem casto je v podminkach podobnych soutezi ze ze stejne IP smi hlasovat treba jen 3-5 „lidi“ a staci jim proste registrace ci emailova adresa, a teprve v pripade vyhry se dana osoba kontaktuje na dany email, zber adresy bydliste/pobytu je proste nesmysl a je to bud totalni zastaralost autoru souteze, nebo naopak cileny zber dat

              1. v potaz se samo bere IP
                v potaz se samo bere IP koncovehoi zarizeni, tedy treba tveho routeru (to medialni IP je spise pro bfu), vpodstate jakejkoliv pristup na stranky i jako je hybrid.cz jsou doprovazene informacema o celkovem systemu ktery mas, od typu procesoru, konkretniho OS prez IP po treba rozliseni tveho monitoru, to vsechno muzou z dat ktere se komunikuji zjistit, takze rozeznat multiucty pro administratora je otazka asi 2 kliku, a pokud ma aspon trosku znalosti tak si to nascripruje za par minut, i nekterych redakcnich systemu to bejva jiz i soucasti, a vellice ale opravdu velice propracovane redakcni systemy dnes stoji od 50 do 200 dolaru 🙂

                1. To je pravda, ale stále
                  To je pravda, ale stále musí mít k takovému sběru a uchovávání údajů souhlas majitelů.
                  Jinak provádějí činnosti, které jsou protizákonné.

                2. Aha, tak kvůli takovým
                  Aha, tak kvůli takovým jako jste Vy máme sušenkové zákony. No to Vám tedy pěkně děkuji :-D.

                3. A já si už při psaní
                  A já si už při psaní říkal, která husa první zakejhá. Tipoval jsem zdejšího všeználka, ale tentokrát jsem se spletl.

                  Zklamal jsi mě všeználku, a tak Ti dávám palec dolů a velké minus!

Napsat komentář