Bjorn Nyland, norský Tesla nadšenec, vyhrál Model X

Bjorn Nyland je známý norský nadšenec do elektromobilů Tesla Motors. V Tesla Model S najezdil za 1 rok 100 000 km. Nyní vyhrál i Model X!

Bjorn Nyland, norský nadšenec a „Tesla ambasador“, si svými videi na kterých ukazuje svůj život s elektromobilem Tesla Model S, získal značnou popularitu.
foto: Bjorn Nyland

, šéf automobilky Tesla Motors, na svém twitteru potvrdil, že je to právě Bjorn Nyland, kdo v Evropě jako první získal 10 nových zájemců o nákup elektromobilu Tesla Model S. Díky novému systému doporučení tak zdarma získává elektromobil Tesla Model X.

Nor auto získá pouze za předpokladu, že se úspěšně uskuteční dodávka všech 10 objednaných aut. Sami jsme informovali o zajímavé akci českého nadšence, ing. Kubiše, který přišel se zajímavou nabídkou na podporu elektromobility pokud se právě jemu jako prvnímu podaří získat 10 zájemců o Model S.

Elon Musk

10 Comments on “Bjorn Nyland, norský Tesla nadšenec, vyhrál Model X”

  1. Tak jsem zkouknul pár jeho
    Tak jsem zkouknul pár jeho videí. Líbí se mi, že to nemá asi žádnou režii, prostě nátáčí svůj život s Teslou. Pochopil jste ale někdo proč se thajec jmenuje Bjorn a jako programátor rozváží teslou úplný šílenosti (jako holuby, lyže, pneumatiky) po celym Norsku ? 😀

    1. ja som bol vobec medzi
      ja som bol vobec medzi prvými co ho sledovat po kupe tesly zacal, ale uz som prestal lebo sa stal az moc popularny a jeho videa zacali byt k tesle az moc politicky korektne.

      ale zasadne poucenie ktore som si vzal, jedine ak je huste zalesnenie superchargermi, inak je to k h….

Napsat komentář