V Brně začíná veletrh Amper 2015

Dnes na brněnském výstavišti začíná veletrh Amper 2015. Je určen pro všechny příznivce moderních technologií, včetně elektromobility.

Živé přenosy z veletrhu Amper 2015 můžete sledovat na adrese www.hybrid.cz/amper-2015.
foto: Amper 2015

V nejmodernějším výstavišti České republiky představí své novinky 600 vystavovatelů z 22 zemí světa na výstavní ploše 30.000 m2. Navštívit můžete také 50 odborných seminářů a přednášek mapující aktuální témata. Veletrh Amper 2015 probíhá v termínu v termínu 24. – 27. 3. 2015.

V rámci AMPER Motion uvidíte luxusní vůz s hybridním pohonem, který pro Vás přiveze technologická společnost Nano Energies. Tato rarita se v České republice vyskytuje pouze ve třech exemplářích a jeden z nich je k vidění přímo na veletrhu AMPER na venkovní ploše u haly F č. AM 03.

***** SLEDUJTE AMPER 2015 ŽIVĚ ******

Vědci z Fyzikálního ústavu Akademie věd ČR a specialisté z unikátních laserových center Eli Bemalines a HiLASE představí projekt nejvýkonnějších laserů v celosvětovém měřítku. Obdobné lasery jinde na světě neexistuje.

Na veletrhu máte možnost získat informace jak můžou být tyto lasery užitečné právě pro Vás, přijďte na stánek č. F 2.27.

Zástupci VUT v Brně představí letoun využívající technologii budoucnosti. Nový elektromotorem poháněný letoun Ray nevyprodukuje ani mililitr oxidu uhličitého. Tato technologie nastartuje ekologický trend i tam, kde dosud chyběl. Více na stánku č. F 2.31.

tisková zpráva

15 Comments on “V Brně začíná veletrh Amper 2015”

            1. Další, již devátý
              Další, již devátý mezinárodní sraz elektrických vozidel, který pravidelně pořádá sdružení ELEKTROMOBILY, nyní pod novým názvem APEL Asociace Pro ELektromobilitu s bude konat opět začátkem července. Zda to bude první či druhý víkend ještě není jisté, stejně jako jestli bude tradičně v Prčicích či někde jinde.
              Čtěte http://www.elektromobily-os.cz a dozvíte se jistě všechno včas.

    1. Ano, Tesly model S tam má
      Ano, Tesly model S tam má vystavené naše společnost Trend Park, stejně jako Mercedes-Benz třídy B Electric Drive a Ford Focus Eletric, kteří jsou zatím v České republice velkou raritou. Jsme rovněž na venkovní výstavní ploše F, hned vedle BMW a Nissanů.

Napsat komentář