Pozvánka: Perspektivy e-mobility VI

Konference Perspektivy e-mobility IV seznámí návštěvníky se směry a trendy vývoje vozidel elektrickým pohonem v souvislosti se stavem a vývojem v existující standardizaci a legislativě, v technologiích a materiálech i novými poznatky z provozu při současném stavu infrastruktury.

Už čtvrtý ročník konference Perspektivy elektromobility se uskuteční 24. 3. 2015 | 9:30 – 14:00 | registrace od 9:00 | výstaviště Brno, sál P-4
foto: Perspektivy e-mobility

Téma elektromobility bude zasazeno do širších souvislostí elektroenergetiky a začlenění elektrických vozidel do tzv. chytrých sítí (Smart Grids). Konferenci pořádá nakladatelství FCC PUBLIC ve spolupráci s Asociací elektromobilového průmyslu a Českou technologickou platformou Smart Grid.

Účast na konferenci je zdarma na základě předchozí registrace. Účastníci obdrží volnou vstupenku na veletrh Amper 2015. Bližší informace na www.odbornecasopisy.cz.

tisková zpráva

8 Comments on “Pozvánka: Perspektivy e-mobility VI”

      1. Mě zase, jakou odpověď na
        Mě zase, jakou odpověď na váš dotaz čekáte? Asi ne tu, že se tam s lidmi člověk uvidí osobně a může navázat přátelství nebo přijít na nová témata, na tom přece není nic neobvyklého? Prostě běžný sraz lidí zapálených pro něco.

        Nebo máte na mysli nějaký konkrétní cíl?

Napsat komentář