Tesla Superchargery: Čína, Japonsko, Austrálie

Automobilka Tesla Motors updatovala svou mapu plánovaných rychlodobíjecích stanic Supercharger v Asii. Už koncem roku 2015 má být velmi slušně pokryta Čína i Japonsko.

Mapa předpokládaného pokrytí Asie rychlodobíjecími stanicemi Tesla Supercharger v roce 2015
foto: Tesla Motors

První dvě rychlodobíjecí stanice Tesla Supercharger v současné době fungují v Tokyu. Zprovozněny byly u příležitosti uvedení prvních elektromobilů Tesla Model S na japonském trhu. Na konci roku 2015 však bude Japonsko zcela pokryto od jihu k severu.

Také v Číně už několik Superchargerů funguje. Do konce roku 2015 by se měl ale jejich počet zněkolikanásobit a jejich pokrytí umožní přejet Čínu od severu k jihu.

Automobilka Tesla Motors aktuálně zároveň potvrdila, že se chystá zprovoznit svou síť dobíjecích stanic Tesla Supercharger také v Austrálii. První stanice by tam měly být aktivovány už koncem letošního, nejpozději začátkem příštího roku.

Elektromobil Tesla Model S je přitom v Austrálii v prodeji už od konce letošního května.

Po zprovoznění Superchargerů v Austrálii bude mít Tesla pokryty všechny kontinenty kromě Afriky a Antarktidy.

Tesla

16 Comments on “Tesla Superchargery: Čína, Japonsko, Austrálie”

                1. Klidně nakreslím. Za
                  Klidně nakreslím. Za kolik? 😉

                2. kolik je (nebo spis byvala)
                  kolik je (nebo spis byvala) vase bezna cena za mini web? 🙂 kdyby jste mel zverejneny mail, tak bych Vam psal na nej a ne tady do diskuze 🙂

                3. Mno, docela záleží a tom,
                  Mno, docela záleží a tom, co si představujete pod pojmem miniweb, protože buď jsem nikdy žádný nedělal, nebo jsem naopak dělal jen samé miniweby 🙂
                  Živil jsem se tím pouze brigádně při studiích, takže to nebylo nic profesionálního a navíc je to už 8 let, co jsem naposled nějaké stránky dělal, takže to asi není dnes moc směrodatný, ale např. za takové prezentační stránky malé firmy (tzn. bez e-shopu) jsem si řekl třeba 10 tisíc.

                4. Tyhle redakcni systemy jsou
                  Tyhle redakcni systemy jsou zdarma, takze takovyhle web s jednoduchym redakcnim systemem vam spichne kdejaky studak za basu piv nebo dve flasky zeleny. Staci si dat inzerat nekam na kolej. 10k je hooodne premrstena cena.

                  Problem ale neni v tom webu. Ten web by byl OK, kdyby ten kdo tam pridava obsah nebyl idiot, nepsal kazde pismenko jinou barvou a nedal tam nekolik desitek youtub videi na kazdou stranku. Diky tomu je to naprosto necitelne a nepouzitelne.

                  K tomu vam nepomuze ani novy web za 10000, kdyz si ho zas hned zaserete omalovankama. Tam uz k dokonalosti chybi jen animovane gify, wordart a vsechno psane pismem comic sans.

                5. Ano, za web v redakčním
                  Ano, za web v redakčním systému je opravdu 10 000 hodně, ale já je vždy navrhoval od prvního do posledního tagu 😉
                  Navíc v té době byly tyhle systémy ještě v plenkách a dobré tak spíš pro nějaké osobní stránky než prezentaci firmy.

Napsat komentář