VIDEO: nová reklama na elektromobil BMW i3

Po skvělé fanouškovské reklamě na elektromobil Tesla Model S tu máme další, tentokrát profesionální dílko. Od začátku týdne běží v Německu televizní reklama na elektrické auto BMW i3.

Elektromobil BMW i3 se stal autem roku v Británii. Podívejte se na novou televizní reklamu.
foto: BMW

Hlavní poselství nové televizní reklamy na elektromobil BMW i3 zní: „Tichá revoluce“. Reklama není v ničem zvlášť výjimečná ani vynalézavá, ale dobře ilustruje dvě hlavní výhody elektromobilů: tichý chod a nulové emise.

Elektromobil BMW i3 se úspěšně prodává i Evropě. Čas od času je možné jej zahlédnout dokonce i na českých silnicích.

BMW

7 Comments on “VIDEO: nová reklama na elektromobil BMW i3”

    1. Asi nedočkáme. Spousta
      Asi nedočkáme. Spousta lidí je názoru, že se na to auto z boku nedá koukat. Už jsem slyšel, že BMW tím vlastně adoptovalo Škodu Roomster. Ovšem i o buldokovi leckdo řekne že je tak hnusnej, až je krásnej. Záleží na vkusu každého soudruha, jak zní hláška ze známého filmu, že jo?

      1. Nechápu, mě se osobně
        Nechápu, mě se osobně i3-ka hodně líbí. Naproti tomu třeba leaf je vyloženě hnusný auto, jen co se ale designu z vnějšku týka, jinak když jsem seděl uvnitř, tak to bylo dobrý.

        BMW na rozdíl od jiných dělá normální auta, né žádné hnusné designové výstřelky.

        1. Přesně, jak říká
          Přesně, jak říká hláška z filmu, záleží na vkusu. Mně se i3 nelíbí z boku, jinak chvalitebně. Nissan Leaf je celý jiný, ale co je to proti Nissanu Juke, jen čajíček. Spíše mi u Leafu vadí nevyužití půdorysu. Velký prostor, který auto zabere, je uvnitř v kabině i zavazadlovém prostoru velmi malý, směrem nahoru se dále ze všech 4 stran zužuje a zmenšuje. Názor kolegy – ta záď vypadá jak ženská v podřepu s vystrčeným koňským zadkem. U Iona se dotyční dělí na 2 tábory – jedni ho považují za elektrickou hrůzu, do níž by nevlezli ani za milion (ve smyslu musí tak hrozně vypadat, aby na sebe upozornil, že je to elektromobil), druzí za miloučké vajíčko s raketovým odpichem (přechod z prvního tábora do druhého nastává obvykle po zkušební jízdě, kdy tu hrůzu mohou sami řídit). Zajímavé je, že pokud nemá Ion onen reklamní čezácký celoplošný polep z bílé přecházející do zelené se symboly baterek (který se mi líbí a nechal jsem ho tam), tak si Iona či C-Zera v běžném provozu skoro nikdo nevšimne. Prostě jen další malé městské auto.

Napsat komentář