Schneider Electric uvádí domácí dobíjecí stanici pro elektromobily

Domácí nabíjecí stanice EVlink Wallbox od Schneider Electric jsou navrženy speciálně pro použití v garážích a na rezidenčních parkovištích. Elektromobil dokážou nabít za méně než čtyři hodiny.

Domácí dobíjecí stanice Schneider Electric EVlink
foto: Schneider Electric

TISKOVÁ ZPRÁVA

Schneider Electric, globální specialista na řízení energií, představil další generaci nabíjecích stanic pro elektromobily. Pod označením EVlink Wallbox nabízí zařízení pro nabíjení elektromobilů se špičkovými bezpečnostními, diagnostickými a ergonomickými parametry.

Navíc je nabíjecí stanice optimalizována pro použití v prostorech domu, garáže, nebo rezidenčního parkoviště.

Navzdory postupnému nárůstu veřejných nabíjecích stanic stále platí, že nejlepší místo pro nabíjení elektromobilu je tam, kde řidič běžně parkuje, tedy doma.

Na rozdíl od nabíjení běžnou domácí elektrickou zásuvkou, které může trvat až 12 hodin, umožňuje nabíjecí stanice EVlink Wallbox rychlé a pohodlné nabíjení s garancí bezpečného použití jak pro obsluhu, tak samotný elektromobil.

V závislosti na značce elektromobilu může plně nabité vozidlo vyrazit do ulic už za méně než 4 hodiny. Majitele potěší také minimalistický design zařízení, díky kterému nabíjecí stanice nepůsobí na fasádě rušivě.

Konstrukce je určena pro každodenní použití a garantuje plně funkční provozní vlastnosti při instalaci jak v garáži, tak ve venkovním prostředí.

Schneider Electric podporuje zelenou mobilitu prostřednictvím partnerství s výrobci automobilů jako je BMW, Ford a Renault. Uvedení EVlink je další článek do mozaiky aktivit podporujících rozvoj elektromobilů v České republice.

Technické parametry:

• Model: EVlink EVH
• Verze: typ T1 nebo T2 s integrovaným kabelem
• Výkon: od 3,7 kW do 7,0 kW

tisková zpráva

10 Comments on “Schneider Electric uvádí domácí dobíjecí stanici pro elektromobily”

Napsat komentář