VIDEO: elektromobil BMW i3 umí zaparkovat sám

Novopečený majitel elektromobilu BMW i3, Michael Thwaite, ani příliš netušil, že jeho nové auto dokáže parkovat samo. První zkoušku „robotických“ schopností svého nového elektrického BMW se rozhodl natočit, a zprostředkovat tak nám všem.

Automatický parking nedělá elektromobilu BMW i3 (pokud si jej připlatíte ve výbavě) problém
foto: Michael Thwaite

Thwaite je ze schopnosti elektromobilu BMW i3 zcela automaticky podélně zaparkovat stejně nadšený, jako my všichni ostatní. Až na to, že on – když bude chtít – si to může zkoušet pořád dokola každý den (nebo i několikrát denně).

Na něm je vidět, že BMW má automatické parkování ve svém elektromobilu i3 zvládnuté skutečně bravurně. Auto samo zatočí volantem, zajede a auto opět narovná. Už se těšíme, až BMW začne nabízet skutečná robotická auta s plnohodnotným autopilotem.

4 Comments on “VIDEO: elektromobil BMW i3 umí zaparkovat sám”

    1. Ja nevychádzam z úžasu
      Ja nevychádzam z úžasu nad ľuďmi, ktorí riešia takéto veci. Človek si kúpi auto za 35 000 eur a potom bude riešiť pneumatiky za 2 stovky? A aj tak pochybujem že točenie na mieste nejako extrémne znižuje ich životnosť. No rád by som sa pozrel ako niekto parkuje bez otáčania volantom na mieste.

Napsat komentář