E.ON CITY – CNG auta se slevou až 36 %!

Do více než 20 měst celé České republiky zavítá letos ve dnech 25. května až 13. června program E.ON CITY. Přiveze s sebou zábavu pro celou rodinu, sportovní aktivity i odborné poradenství v oblasti energií a bydlení. A také výrazné slevy na auta na zemní plyn.

Podpora CNG je dlouhodobě součástí strategie, v jejímž rámci nabízí E.ON svým zákazníkům především komplexní a energeticky efektivní řešení odpovídající jejich potřebám. Ve spolupráci s Auto Future proto také vznikl balíček slevy až 36 % z kupní ceny CNG automobilů Fiat a slevy až 0,5 Kč z kg na plnících stanicích E.ON po dobu 12-ti měsíců.
foto: E.ON

Že E.ON zavítal právě k vám poznáte jednoduše podle obřího náklaďáku E.ON EnergyTruck, který bude centrem našeho malého „města ve městě“. To se pak stane základnou pro veškeré další aktivity. Žáci místních škol se například mohou těšit na fotbalový turnaj hraný ve fotbalových arénách o průměru 5,5 m.

Kromě sportu je pro návštěvníky připraveno také odborné poradenství. K dispozici budou experti jak společnosti E.ON, tak i partnerů programu. Stavitelé z Centra pasivního domu vám poradí jak na úsporné a zdravé bydlení. Dopravní odborníci vám ukážou, že CNG auta jsou levnější než benzín a nafta.

vlastní

5 Comments on “E.ON CITY – CNG auta se slevou až 36 %!”

  1. Klasický český Kocourkov.
    Klasický český Kocourkov. Místo, aby státem vlastněný ČEZ, vyvážející ročně přebytek 16 terawatt elektřiny, tlačil na elektrifikaci vlakových tratí, rozvoj tramvajových tratí ve městech, trolejbusových tratí, trolejbusů s bateriemi pro krátké přejezdy mezi trolejemi, elektrobusů, stavěl rychlonabíječky po celé zemi a tím podporoval elektromobilitu, aby měl stále komu dodávat, tak prostřednictvím EU a našich daňových odpustků podporujeme čisté pohony typu plyn. A tím arabské šejky s džihádisty a Putinovy výboje typu války v Gruzii a anexe Krymu. V té vládě máme asi fakt samé agenty KGB (omlouvám se, dneska FSB). Ano, palivo pro jaderky bereme z Ruska, ale máme i vlastní zásoby uranu a nemusíme kupovat od nich, Frantíci a Amíci ho dodají rádi. Člověk by se z toho pos..l.

  2. E.ON Cyty je podobnou akcí
    E.ON Cyty je podobnou akcí jakou po Českých městech už pár let provozuje COCA COLA team. Nevím který je lepší. Má plyn u firem stejný zájem jako u soukromníků, ve svém okolí jasně vedou soukromníci. Živnostníci a firmy jsou zatím spíše bílou vránou. A v porovnání nabídky CNG + LPG je na tom elektromobilita ještě hůře. Nebo, že by E.ON a ČEZ udělal podobné turné i s nabídkou elektrovozidel? Na hybridu se dozvídáme jak si vedou Američané a Skandinávci, v ČR elektromobilita zemře na ubitě, a zemní plyn z Ruska bude dalším utužením vazalství Evropy a Ruska.

Napsat komentář