Tesla Cybertruck: příští čtvrtletí se představí nová verze

Začátek výroby elektromobilu Tesla Cybertruck se blíží a Elon Musk slibuje, že příští čtvrtletí ukáže updatovanou verzi auta.

Tesla Cybertruck je odvážný pokus o skutečně originální vůz. Dokáže Elon Musk a jeho Tesla dostát slibům a auto zhruba v takové podobě skutečně uvést na trh? Vsadíme se, že – ač třeba s mírnými odchylkami – ano.
foto: Tesla

Původní první verze elektromobilu Tesla Cybertruck byla odhalena v listopadu 2019. Většina fanoušků tehdy nevěděla, co si o autu vlastně myslet a nepovedená prezentace „nerozbitného“ skla tomu příliš nepomohla.

Jenže Tesla ani Musk nezastavují, zjevně mají na auto dost předobjednávek, a tak chvátají se stavbou nové továrny v Austinu (Gigafactory Texas), kde by měla výroba Cybertrucků už letos na podzim začít.

Elektrický pick-up truck má nabídnout dojezd mezi 480 km a 800 km v závislosti na verzi s tím, že bude vybaven dvěma nebo třemi elektromotory. Cena má začínat na docela neuvěřitelných $49 000 (v přepočtu asi 1,1 mil. Kč před daněmi, cly apod.).

11 Comments on “Tesla Cybertruck: příští čtvrtletí se představí nová verze”

  1. Teslí lžimarketing a malování vzdušných zámků ovcím v
    Teslí lžimarketing a malování vzdušných zámků ovcím v plné nahotě:

    Al we’ve seen press reports that Mr. Musk announced on Twitter that a “Tesla holiday software update has FSD sneak preview…” Many people generally translate “FSD” to be “full self-driving.” Is Tesla releasing a full self-driving software update to any California Tesla owners? As you are aware, the deployment of autonomously driven vehicles on public roads in California requires a permit to deploy. At this time Tesla does not have a permit to deploy. Please provide an update on what this announcement for the deployment of the feature means in terms of autonomous operation on public roads in California?

    Brian G. Soublet Deputy Director, Chief Counsel Department of Motor Vehicles

    =======================

    The sneak peak is just to show some of the new visualizations that will go with some future features that will be released under the Full Self Driving package. The new visuals will show stop lines, stop signs, stop lights, road markings, etc.

    We completely understand and agree that we won’t deploy any autonomous vehicle feature without a deployment permit. Please give me a call if you have any questions, and happy holidays. I hope you both get some downtime.

    Al Prescott | Acting General Counsel 3500 Deer Creek Rd, Palo Alto, CA 94304 m.+1 (240) 994-5639 | aprescott@tesla.com

    1. A kde vidíš tu lež? Tesla říká zcela otevřeně že
      A kde vidíš tu lež? Tesla říká zcela otevřeně že Autopilot je asistent. Říkají to stále dokola a je to ve všech materiálech.
      To stejné platí o FSD – řidič stále musí dávat pozor a je plně zodpovědný za vozidlo. Když chceš FSD betu, tak to musíš odsouhlasit.

      Dále už roky neustále opakují, že dokud nebudou mít povolení k autonomnímu provozu od regulátora, tak se na tom nic nemění. Opakuje to Tesla, opakuje to Musk. Opakují to všichni.

  2. domorodci boca chica byli vyzváni k opuštění svých
    domorodci boca chica byli vyzváni k opuštění svých domovů lást šanc páč mlask boldozéruje vlastní vesmírnou základnu na zemi kam nepronikne ani sars2 😉

    e15.cz/tema/miliardari/musk-chce-prejmenovat-vesnici-v-texasu-a-misto-ni-slibuje-postavit-mesto-starbase-1378583

Napsat komentář