Elexim představil na Amperu modulární rychlonabíjecí stanici Raption 50

Společnost Elexim se účastnila největší a nejprestižnější události v oborech elektro, IT, řízení a automatizace v ČR. V hale F brněnského výstaviště představila svou Divizi eMobility a v rámci 27. ročníku mezinárodního veletrhu ukázala nejenom unikátní modulární rychlonabíjecí stanici Raption 50.

Nabíjecí stanice Elexim na stánku firmy
foto: Elexim

TISKOVÁ ZPRÁVA

ELEXIM na českém, ale i na slovenském trhu zastupuje divizi eMobility rostoucí španělské společnosti Circontrol a v současné době je jako jedna z mála firem schopna poskytnout komplexní služby, jak fyzickým osobám s výběrem vhodné nabíjecí stanice do domácnosti, tak firmám, nebo na veřejná místa.

Elexim

Stánek Elexim na veletrhu Amper 2019
foto: Elexim

Nabízí tzv. all–in-one, což znamená, že dokáže zpracovat nabídku, projekt na míru, zajistí instalaci, servis, poradenství a podporu – například online monitoring.

Modulární rychlonabíjecí stanice Raption 50

Modulární rychlonabíjecí stanice Raption 50
foto: Elexim

„Zakládáme si na tom, že spolupracujeme se společností Circontrol, profesionálním dodavatelem ze Španělska, který nás velmi potěšil tím, že nás na veletrh přijel podpořit. Prodeje Circontrolu se z 90 % zaměřují na mezinárodní trhy v 52 zemích světa, spravují více než 400 000 parkovacích a 30 000 nabíjecích míst, což je obrovské množství a díky tomu, že máme sehraný, spolehlivý tým a stabilní zázemí, je našim jasným cílem rozvíjet další obchodní sítě tak, abychom byli silným, dodavatelem nejenom na českém trhu,“ uvedl Radomír Muška, obchodní ředitel společnosti Elexim.

Výstavní stánek Elexim

Výstavní stánek Elexim
foto: Elexim
tisková zpráva

11 Comments on “Elexim představil na Amperu modulární rychlonabíjecí stanici Raption 50”

                1. Že tě to baví pořád mlít něco o práškách a jezdit ve
                  Že tě to baví pořád mlít něco o práškách a jezdit ve sračkometu.

                2. Protože elektroauta pořád drážděj pomatence na
                  Protože elektroauta pořád drážděj pomatence na práškách.
                  Protože nemám vykradenej mozek ani stupidně kýčovitej interiér ve svým pekáči. Hlavně nemusím najezdit tisice km měsíčně a mít z toho placatou prdel. 😛

Napsat komentář