Cykloškola vás naučí jezdit po Praze

Obáváte se vyrazit do provozu na kole sami? Chteli byste začít jezdit na kole, do práce nebo za zábavou? Věděli jste, že elektrokolo je nejrychlejším a nejlevnějším dopravním prostředkem? Cykloškola vás naučí jezdit!

Cykloškola vás naučí jezdit po Praze, třeba i na elektrokole Agogs Lowstep
foto: ekolo.cz

Společnost , přední prodejce elektrokol v ČR, nabízí novou službu: bezplatnou cykloškolu jízdy po Praze. Co Vás čeká?

  • Sdělíte pracovníkům ekolo.cz odkud a kam byste rádi jeli a oni připraví ideální cyklotrasu
  • Domluvíte si termín jízdy, který vám bude vyhovovat, přímo s naším externím školitelem
  • V sídle ekolo.cz na Praze 7 (metro Vltavská) vám zapůjčí testovací elektrokolo značky AGOGS (případně i helmu či pláštěnku)
  • Následuje zaškolení efektivní jízdy na elektrokole – správné ovládání, akcelerace, průjezdy křižovatkou, odbočování, přejezdy tramvajových kolejí
  • Pak si společně projedete Vámi požadovanou trasu, kdy Vám poskytneme cenné rady přímo v terénu. Zkušení cyklisté poradí kde na konkrétním místě elektrokolo správně zaparkovat a jak jej zabezpečit.
  • Vaši trasu si můžete též nechat natočit outdoorovou kamerou
  • Na závěr obdržíte Certifikát o absolvování Cykloškoly, lehké občerstvení, přehlednou mapku s popisem Vaší trasy (případně i GPX záznam do navigace) a doporučení jaký typ kola či elektrokola by mohl být pro Vaši dopravu a konkrétní podmínky ideální.

Služba Cykloškoly – zápůjčka elektrokola a logistika – je poskytována společností ekolo.cz bezplatně, zákazník hradí pouze odměnu školiteli, která je typicky 150 Kč/hod. Doba absolvování Cykloškoly – včetně zaškolení, samotné jízdy a rozboru trasy – trvá přibližně 2 až 4 hodiny.

Cykloškolu je možné využít v pracovní dny od 10.00 do 19.00, dle časových možností školitelů, aktuálních povětrnostních podmínek a dostupnosti testovacích elektrokol. Doporučujeme provést reservaci termínu alespoň 2 týdny předem.

Cykloškola je k dispozici v širším centrum Prahy (na mapě níže vyznačeno modrou barvou), pro efektivní jízdu na elektrokole ze vzdálenějších částí Prahy a Středních Čech je vhodné zvolit kombinaci dopravy (např. pražské a příměstské vlakové linky, autobusy + skládací elektrokolo) a zahájit tak testovací jízdu na cílové stanici busu/vlaku. Maximální délka jedné trasy je 40 kilometrů (včetně cesty ze sídla ekolo.cz na Praze 7 a návratu na stejné místo).

Zájemce postupuje testovací jízdu na vlastní riziko a je třeba, aby se řídil pokyny školitele. Případné škody, které zájemce způsobí na zapůjčeném elektrokole, se zavazuje uhradit vypůjčiteli.

Cykloškolu ekolo.cz je možné absolvovat samostatně nebo ve dvojici. Zájemce nemusí mít žádnou speciální výbavu. Na elektrokole se jezdí v běžném pohodlném denním oblečení, ani společenský oblek, či dámské podpatky nejsou překážkou.

Znalost a schopnost samostatné jízdy na kole, dobrá komunikace v českém jazyce a minimální věk 18 let jsou podmínky absolvování Cykloškoly. Tato nabídka je určena především pro obyvatele Prahy a nejedná se o turistiku. Pokud si chcete prohlédnout krásy Prahy z pohodlí elektrokola, doporučíme Vám skvělé služby půjčoven elektrokol, např.: www.ebikeprague.com

Máte-li zájem o absolvování bezplatné Cykloškoly, napište na adresu info@ekolo.cz:

  • Vaše kontaktní údaje (jméno, email, mobilní telefon)
  • Zda máte předchozí zkušenosti s jízdou po městě na jízdním kole
  • Předpokládanou trasu (ulice – ulice), kterou chcete připravit a najet
  • Vámi preferovaný termín(y) pro absolvování Cykloškoly

Zažijte také ten skvělý pocit – dopravovat se nejrychleji, bez zapocení do kopce na kole, bez stresu jízdy automobilem v kolonách, bez čekání a tlačenice v dopravních prostředcích.

placená inzerce

Napsat komentář