Autosalon Ženeva 2015: nová Toyota Auris

Na nadcházejícím Ženevském autosalonu, který probíhá od 3. do 15. března, Toyota představí nový hatchback Auris i variantu kombi s označením Auris Touring Sports.

Nová Toyota Auris přináší design, jenž stvrzuje atraktivní a prémiový charakter, modernizovanou kabinu a nové prvky komfortní i bezpečnostní výbavy.
foto: Toyota

Klíčovým zástupcem nové modelové řady Auris je i nadále varianta Hybrid, neboť hybridní hnací ústrojí je vůbec nejdůležitějším pohonem této modelové řady a v roce 2014 představovalo polovinu celkových prodejů.

auto nová Toyota Auris

foto: Toyota

Avšak nová Toyota Auris ohlašuje též nástup nových zážehových a vznětových jednotek se zaměřením na hospodárnost i výkonové parametry, a dokáže tak nabídnout dokonalé řešení bez ohledu na to, jakému typu pohonu dává zákazník přednost.

auto nová Toyota Auris

foto: Toyota

Po představení modelů a v loňském roce se nynějším souběžným odhalením nové Toyoty Auris a Toyoty Avensis završuje omlazení evropské nabídky klíčových modelů Toyota.

Modely Auris a Avensis se budou společně vyrábět ve výrobním závodě automobilky Toyota v britském Burnastonu.

tisková zpráva

4 Comments on “Autosalon Ženeva 2015: nová Toyota Auris”

      1. I tak, dokáže někdo
        I tak, dokáže někdo říct kde takové ojeté vozítko shánět ?
        Plánuji pořídit jetého priuse, nicméně na všech bazarech se točí cca 25-35 vozů které jsou buď totální vrak anebo stojí na můj vkus vysokou cenu, popř. nemám v plánu udat takovou částku.
        Má nško tip na nějaké živé fórum priusářů v čr/sr kde je reálné najít prodejce priusu…?

Napsat komentář