Nový Nissan Pulsar: cena od 299 900 Kč

Automobilka Nissan uvádí také v České republice svou novinku v kompaktním segmentu: Nissan Pulsar. Cena auta začíná na 299 900 Kč. Nová Škoda Fabia tak má další konkurenci.

Nový Nissan Pulsar bude již od října k dispozici také v České republice
foto: Nissan

TISKOVÁ ZPRÁVA

Nový Nissan Pulsar vstupuje směle do kompaktního segmentu a přináší do něj překvapivě velký vnitřní prostor, atraktivní styling a mnoho inovativních technologických řešení. Nový Nissan Pulsar startuje na ceně 299 900 Kč a dorazí na showroomy Nissanu v České republice v říjnu.

auto nový Nissan Pulsar

foto: Nissan

Inovace a technologické novinky Nissanu změnily v průběhu uplynulých sedmi let segment rodinných vozů. Nyní rozšiřuje Nissan své portfolio modelů s použitím stejného přístupu k designu a originálních nápadů, které daly vzniknout celé rodině crossoverů Nissan. A výsledkem je atraktivní a zcela nový rodinný hatchback jménem Pulsar.

Design Pulsaru odkazuje na další modely značky – počínaje charakteristickým motivem ve tvaru „V“ na mřížce chladiče, přes typické provedení světlometů ve tvaru bumerangu a konče výraznými a mohutnými křivkami. Nissan Pulsar byl navržen a zkonstruován pro Evropu a bude se vyrábět v závodě Nissanu v Barceloně.

Díky nejdelšímu rozvoru ve své třídě (2700 mm) a chytrému designu poskytuje nový Pulsar ve srovnání s konkurenčními vozy ve svém segmentu o poznání více prostoru pro nohy a ramena v zadní části vozidla.

auto nový Nissan Pulsar

foto: Nissan

S prostorem pro nohy vzadu až 692 mm překonává Pulsar dokonce i průměr vozů v segmentu D. Přesto si Pulsar udržel kompaktní rozměry (je dlouhý 4385 mm), takže s ním lze snadno zaparkovat v přeplněných městských ulicích.

Nissan naplňuje očekávání zákazníků a v novém modelu využívá celou řadu cenově dostupných a praktických technických řešení, poskytujících řidičům větší pocit jistoty při jízdě a pohodlnější jízdu.

Patří mezi ně oceňovaný bezpečnostní systém Safety Shield (Upozornění na vybočení z jízdního pruhu, Sledování mrtvého úhlu, Systém monitorování pohybujících se objektů, Automatické nouzové brzdění), panoramatický parkovací kamerový systém AVM a nejnovější generace zábavního a navigačního systému NissanConnect.

auto nový Nissan Pulsar

foto: Nissan

Pulsar je k dispozici se dvěma velmi moderními motory s turbodmychadlem: zážehovým motorem 1.2 DIG-T o výkonu 115 k a vznětovým 1.5 dCi s výkonem 110 k. Oba poskytují vynikající výkon, nízkou spotřebou paliva a kultivovaný chod.

Nissan Pulsar je nabízen ve třech důvěrně známých výbavových stupních: Visia, Acenta a Tekna. Základní úroveň Visia standardně obsahuje:

  • 6 airbagů,
  • Bezpečnostní systémy ABS, ESP a BA (brzdový asistent)
  • Elektricky nastavitelná zpětná zrcátka
  • Elektricky ovládaná okna s jednodotykovým ovládáním z místa řidiče
  • Palubní počítač s 5″ barevným displejem
  • Tempomat s omezovačem rychlosti
  • Systém Stop / Start
  • Manuální klimatizaci
  • Autorádio s CD přehrávačem, MP3, AUX přípojka, USB a iPod, 4 reproduktory
  • Systém monitorování tlaku v pneumatikách

V seznamu výbavy na přání je (v závislosti na úrovni výbavy) mimo jiné:

  • NissanConnect (Integrovaný navigační systém, 7″ LCD displej, USB, MP3, možnost připojení iPodu, zadní parkovací kamera)
  • Sada Auto (Dešťový senzor, přední automatické světlomety se senzory šera, vnitřní zpětné zrcátko s automatickým stmíváním, Inteligentní klíč se startovacím tlačítkem)
  • Sada Technology (NissanConnect, panoramatický kamerový parkovací systém AVM, elektricky ovládaná zpětná zrcátka, bezpečnostní systém Safety Shield, Sada Auto)
  • Kožená sedadla

Nový Nissan Pulsar bude k dispozici v devíti atraktivních barvách exteriéru. Nissan Pulsar (Visia 1.2 DIG-T 115 k s manuální převodovkou) startuje na ceně 299 900 Kč s financováním Nissan Finance. Auto dorazí na showroomy Nissanu v České republice v říjnu.

tisková zpráva

2 Comments on “Nový Nissan Pulsar: cena od 299 900 Kč”

Napsat komentář