Pojistětě si elektrokolo – až na rok zdarma

Společnost ve spolupráci s Českou podnikatelskou pojišťovnou (CPP) přichází se zajímavou novinkou. Jde o možnost pojistit si značky proti krádeži, loupeži, vandalismu i zničení při nehodě, a to včetně záruky mobility uživatele.

Jedním z kol která si můžete pojistit je také terénní horské elektrokolo AGOGS Uphill.
foto: Hybrid.cz

Krádeže jízdních kol, a to včetně elektrokol, jsou u nás bohužel stejně časté jako krádeže automobilů. Obsah databáze odcizených e-kol na stránkách jejich výrobce mnoho zájemců dosud odrazoval od toho si jízdu na něm vyzkoušet, protože nebylo možné si tento nejrychlejší městský dopravní prostředek efektivně pojistit. A přitom, parkování elektrokola ve městě s kvalitním zámkem a nyní s pojištěním proti všem rizikům je tak snadné.

V rámci Evropského týdne mobility se společnost ekolo.cz rozhodla dát dárek všem zájemcům o elektrokolo a náklady na pojištění všech pojistných rizik uhradí v plné výši za nového majitele elektrokola. Standardní výše pojistného v nabídce ČPP se pohybuje mezi 4,5 – 6,5% dle ceny kola a dle výběru typu pojistky.

„Vedle kvalitního elektrokola, výběru správné trasy a bezpečné jízdy je možnost pojištění důležité, aby se jízda na kole stala běžnou součástí dopravy po městě. Jsem rád, že jsme našli silného partnera, který je schopen je našim zákazníkům zajistit. A pro každého, kdo se rozhodne od 18. září až do 17. října začít jezdit na elektrokole nabízíme uhrazení kompletní pojistky“, říká jednatel ekolo.cz .

Kupříkladu standardní cena za pojištění všech rizik pro nejoblíbenější elektrokolo AGOGS SilverGo v prodejní ceně 26.388 Kč je 1.715 Kč (6,5% z ceny kola). Tolik tedy nyní ušetří každý zájemce o nový dopravní prostředek. U dražších kol je pochopitelně úspora ještě vyšší.

Bezplatné sjednání pojistky nabízí jak Showroom elektrokol ekolo.cz v pražských Holešovicích, ale i všichni obchodní partneři značky AGOGS po celé České republice.

Více informací o pojištění elektrokol naleznete na stránkách ekolo.cz nebo na webu ČPP.

tisková zpráva

2 Comments on “Pojistětě si elektrokolo – až na rok zdarma”

  1. Nepojistíte si ho bohužel
    Nepojistíte si ho bohužel nijak. A v tom to pravě je.. kola se kradou, elektrokola také.. pro mnoho uživatelů je strach o kolo nebo elektorkolo důvod proč se na něm nedopravovat.

    Proto jsme v ekolo.cz stravili docela dlouho tím abychom nabídli pojistku, která zahrne všecha rizika, na které jsme zvyklí třeba u pojištění automobilu.

    A abychom si vše vyzkoušeli (je s tím nějaké papírování), tak jsme se rozhodli financovat pojistky pro první zájemce z vlastního.

    Osobně budu nadšený, pokud budou kola jiných značek pojištována jinými prodejci a rádi předáme dalším zájemcům naše knowhow.

Napsat komentář