Tesla opět ruší Model S 60 a 60D

Tesla umetá cestu připravovanému Modelu 3 a ruší nejlevnější nabídku Modelu S s 60kWh baterií (softwarově omezená 75kWh).

Tesla opět zjednodušuje nabídku elektromobilů Tesla Model S a ponechává v nabídce pouze verze 75, 90 a 100
foto: Tesla

Tesla Motors představila nejlevnější verzi Modelu S zhruba před rokem, cena začínala na €64 300. Přitom šlo o auta vybavená 75kWh baterií softwarově omezenou na využití 60 kWh.

Jenže teď už pro Teslu není žádoucí mít v nabídce tak velkou variantu, protože je potřeba otevřít „tržní prostor“ pro novinku Tesla Model 3. Navíc, 60kWh verzi si i podle vyjádření samotné Tesly objednával jen málokdo.

Kdo přeci jen o verzi 60 nebo 60D zájem má, má čas do 16. dubna 2017. Tyto verze pak pochopitelně je možné vzdáleně odemknout na 75 kWh po zakoupení auta. Ovšem žádná láce to není (cca €8350).

Tesla

31 Comments on “Tesla opět ruší Model S 60 a 60D”

        1. Na baterky je například i vibrátor. Dodělat autonomní
          Na baterky je například i vibrátor. Dodělat autonomní řízení by nebyl problém. Ovšem o to tu nejde. Má to snad znamenat, že do diskuze i vibrátorech píšeš odkazy na Teslu Model S 60, protože „je to taky na baterky“? ;-/

          1. nj vibrátory, wouuu, nj to tu ještě nebylo :))))DDD Chtělo
            nj vibrátory, wouuu, nj to tu ještě nebylo :))))DDD Chtělo by to kiosek, kde se budou schromaždovat moudra, návody/postupy/rady a hlavně novinky. Protože jinak se ta diskuze zanese, to je jasný. Taky by to chtělo zrušit na na konci příspěvku tu pitomou pomlčku co zbytečně zvětšuje výšku diskuzního příspevku !!
            A taky tlačítko CORRECT automatický opravy spisovný češtiny!!
            … inteligentní html…

        1. Njn, dřív se říkávalo „blahoslavení chudí duchem“… a
          Njn, dřív se říkávalo „blahoslavení chudí duchem“… a dnes se nedostatek vlastních myšlenek dá zakrýt spamem a kopírováním myšlenek cizích. Ale i tito „spaseni budou“, neboť nedostatek IQ není hřích. ;-/

          Už se nedivím, že tito o Teslách jen sní, protože dát dohromady 2 mega vyžaduje mnohem víc než Ctrl+C, Ctrl+V. A asi je to tak dobře. 😉

            1. Měl jsem na mysli právě a jen to, že když takový spammer
              Měl jsem na mysli právě a jen to, že když takový spammer spotřebuje tolik času a energie na procházení hromady balastu na internetu, spamování a kopírování cizích myšlenek (protože evidentně na víc nemá), tak logicky nemá čas ani energii na něco smysluplnějšího, co by ho posunulo dál… třeba blíž k té vysněné Tesle… takže o ní jen sní. A spamuje a spamuje.

                1. Zatím… ovšem to se právě změnilo – vítejte.
                  Zatím… ovšem to se právě změnilo – vítejte. 🙂
                  (další text jsem díky své vlastní autocenzuře vymazal, protože pokud něco sám nemám rád, nečiním tak druhému)

                  Ale vážně – uberte, nebo tu za chvíli budete jen sami spammeři mezi sebou. To je prosba (nikoli rozkaz).
                  Například toto je zcela zbytečné.

                  A teď něco cenného k Tesle Model S 60, hmmm?

                2. A proč sem místo toho věčnýho fňukání nedáte o té
                  A proč sem místo toho věčnýho fňukání nedáte o té Tezle něco vy??? Evidentně nikdo z vás nemá k tomu co říct tak radši místo toho buzerejete ostatní 🙂
                  Já k tomu nic zajímavého nemám a na věčný vykecávání se a fňukání o zbytečnostech jako vy nemám čas. Mě zajímají informace a ne žvanění.
                  Máůcta.

                3. Tady nikdo nefňuká. On tě nebuzeruje, on tě jen poprosil,
                  Tady nikdo nefňuká. On tě nebuzeruje, on tě jen poprosil, zda by si mohl ubrat na tom spamu. Když k článku nemáš co říci, není nutné zaspamovat ho balastem, který nikoho nezajímá a nikdo na to nekliká.
                  Sice tvrdíš, že nemáš čas na vykecávání se a fňukání, ale máš moře času na brouzdání bordelem na netu a poté přes ctrl-v, ctrl-c spamuješ diskuze pod články. Chápu, že jsi lačný po informacích, ale to nezdůvodňuje tvoje spamování, které nikoho soudného nezajímá, protože pod článkem se chceme dočíst relevantní komentáře k danému tématu/článku a ne žádné „Off“ příspěvky (spam).
                  Každej debil umí dělat ctrl-c, ctrl-v a spamovat diskuze, ale chtělo by to něco víc. Třeba k tomu dát nějakou omáčku a vydat to jako článek (jak někdo zmínil nahoře, chtít tvůrčí činnost).
                  A při diskuzi zkuste trochu ubrat na té agresi, než jsem přišel na hybrid.cz, tak jsem se domníval, že elektromobilisti či nadšenci jsou inteligentní lidé. Tady to vypadá hůř než na Novinkách.
                  Dále už se k tomu nehodlám vyjadřovat. Jestli mne napadnete, budiž, je mi to jedno. Ostatní si udělají obrázek sami z našich textů.
                  Ještě jednou Vás prosím, zkuste se nad přístupem k diskuzím hybrid.cz zamyslet. Děkuji.
                  Howgh.

                4. Bla bla bla pindů plno, ale k tématu článku stále
                  Bla bla bla pindů plno, ale k tématu článku stále nic.
                  Nejdřív si mě napadl za moji gramatiku, stylistiku a vysmíval ses věcné chybě místo aby si jí opravil a teď si tu hraješ na svatouška, mravokárce, policajta a ochránce čistých diskuzí do kterých sám nepřispěješ zhola nic a hlavně budeš spokojenej, že je tu čisto, prázdno a mrtvo.
                  Buzerování, fízlování, stalkování, žvanění a zavádění náckovskej pořádků to ti jde náramně Dokonalý Pavle.
                  Vítej ve světě svobodných informací, pokud je jich na tebe moc tak radši nechoď na internet, může se ti udělat dóst špatně. Mindráky si tu fakt nevyléčíš.

                5. jenomže o té TESLE 60 není už ani co plkat 🙂 že je
                  jenomže o té TESLE 60 není už ani co plkat 🙂 že je dočasná bylo jasný už loni při vzniku – byl to jen pokus jak přehodit pár zájemců z nekonečný řady TM3. že končí mi poslali do mailu minulý týden, takže všechno víme všechno známe a čekáme jen na další i jiný info. Chlapy pomatujte si že : MÍSTA NA DISKU stejnak jako INFORMACÍ není nikdy dost 😉 Je potřeba školit mladou generaci, furt masírovat, aby z nich vyrostli UVĚDOMĚLÍ ELEKTROMOBILISTI SCHOPNÝ ROZPOZNAT NEBEZPEČÍ ZAPRODANOST A ŠPEK a schopný PŘEDAT DÁL MOUDRA DALŠÍM GENERACÍM 😉 …. a většinou jak to na světě tak bývá ta činnost je ZADARMO a NEVDĚČNá s tím se musí počítat 😉

                6. „…školit mladou generaci, furt masírovat, aby z nich
                  „…školit mladou generaci, furt masírovat, aby z nich vyrostli UVĚDOMĚLÍ ELEKTROMOBILISTI…“ – No ty jsi fakt diagnóza. Ty žít v padesátých letech, tak si mohl udělat skvělou kariéru jako politruk. Vygumovaná hlava, zaslepen ideologií, zato o to více nadšení a vtloukání ideologie do ostatních. Diskuze se nepřipouští, opozice se shazuje, hlavně vtloukat ideologii do hlav.

Napsat komentář