LEO Express přidává nové vlakové spoje

Železniční dopravce dále rozšiřuje svůj pravidelný provoz a přidává šest nových spojů. Cestující na trase mezi a tak bude od pátku 18. ledna 2013 dopravovat celkem 16 spojů LEO Express denně, které tak spojí hlavní město s moravskoslezskou metropolí přibližně každé dvě hodiny.

Vlaky LEO Express již plně obsluhují trasu Praha – Ostrava
foto: LEO Express

Osm spojů bude mířit ve směru z Prahy na Ostravu a osm opačným směrem, s výjimkou pátku, kdy ve směru z Prahy na Ostravu LEO Express nabídne jeden spoj navíc, a neděle, kdy bude naopak o dva spoje méně.

„Jsem rád, že naši dopravu nyní rozjíždíme v plném rozsahu. V dosavadní fázi jsme pracovali na vyladění našich služeb, které chceme na základě podnětů od cestujících dále zdokonalovat. Na palubách našich moderních souprav velmi rádi přivítáme zákazníky, kteří teď budou moci denně cestovat také šesti přidanými spoji v nových časech,“ říká Leoš Novotný, zakladatel a generální ředitel společnosti LEO Express.

Připomíná zároveň, že LEO Express tak má nyní připraveno k provozu všech pět nových vlakových souprav.

Jízdenky do nových spojů si mohou cestující již nyní zakoupit prostřednictvím online rezervačního systému na http://www.le.cz/rezervace/, nebo na pokladnách LEO Express v jednotlivých stanicích.

Díky systému pohyblivých cen (tzv. “zahrady cen”) si mohou zákazníci LEO Express sami volit svou cenu. Čím dříve si jízdenky objednají, tím je mají levnější, a výhodnější ceny jsou i mimo špičku. Ceny do spojů LEO Express mezi Prahou a Ostravou začínají již na 137 Kč a mezi Prahou a Bohumínem již na 141 Kč.

tisková zpráva

Napsat komentář